Yrittäjä, oletko valmistautunut uuteen Eu:n tietosuoja-asetukseen?

Eu:n tietosuoja-asetus tulee voimaan 25.05.2018. Asetus velvoittaa myös pieniä yrityksiä henkilötietojen parempaan suojaamiseen ja sekä asettaa sääntöjä sellaiselle liiketoiminnalle, joka perustuu henkilötietojen hyödyntämiseen ja käsittelyyn. Nykyiseen henkilötietolakiin verrattuna tietosuoja-asetus sisältää yrityksille uusia velvoitteita.

Käsittely on jatkossa dokumentoitava entistä tarkemmin. Henkilötietoja ovat suoraan tai epäsuorasti luonnolliseen henkilöön yhdistettävissä olevat tiedot. Asetuksessa arkaluontoisiksi on määritelty esimerkiksi sairauspoissaoloihin ja ay-jäsenyyksiin liittyvät tiedot. Myös palkanlaskennassa käytettävä henkilötunnus on arkaluontoista tietoa.

Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuoja-asetuksesta ja mitä tämä kaikki käytännössä tarkoittaa, otathan yhteyttä. Meiltä saat apua mm. tietosuojaselosteen laatimiseen.

________________________

Toimipisteidemme osoitteet löydätte "Yhteystiedot"-kohdasta.

Alla olevassa linkissä tärkeitä lukuja työnantajille:

Tärkeitä lukuja 2018

Huom! Verotukseen on tullut merkittäviä muutoksia vuonna 2017. Alla linkki, josta pääset tutustumaan muutoksiin.

Keskeiset verotukseen liittyvät muutokset v. 2017

Eläkeuudistus on tullut voimaan 1.1.2017. Alla linkki, josta pääset tutustumaan muutoksiin.

Eläkeuudistus 2017

Yritysasiakkaat

 

Asiakaskuntaamme kuuluu eri yhtiömuodoissa toimivia elinkeinoharjoittajia. Tyypillisimmät ovat yksityisyritys, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö ja osakeyhtiöt. Myös säätiöt, yhdistykset, tiehoitokunnat ja osuuskunnat ovat uskollisia asiakkaitamme.

 

Palvelumme yritysasiakkaille kaikille yhtiömuodoille ja toimialoille:

  • kirjanpidot
  • tilinpäätökset
  • veroilmoitukset
  • palkanlaskentapalvelut
  • kaikki yritysten talouteen ja hallintoon liittyvät tehtävät

 

Meiltä saatte halutessanne sähköiset palvelut räätälöitynä tarpeidenne mukaan.

Esimerkiksi voimme hoitaa kirjanpitonne täysin sähköisesti tai vain osan siitä. Kauttamme onnistuu verkkolaskujen vastaanotto, paperiset laskut skannaamme järjestelmään ja näin kaikki laskut kiertävät sähköisessä järjestelmässä ja tulevat asiakkaan hyväksyttäväksi, jonka jälkeen ne laitetaan maksuun. Laskut jäävät sähköiseen arkistoon, josta voitte halutessanne tarkastella laskuja missä ja milloin vain. Käytössänne tulee olla vain tietokone, tabletti tms. ja nettiyhteys.

< Takaisin

Tilitoimistopalvelua jo vuodesta 1986