Tulorekisteri on otettu käyttöön 1.1.2019. Tulorekisteriin ilmoitetaan tiedot palkoista, etuuksista ja eläkkeistä. Suorituksen maksaja ilmoittaa tulotiedot tulorekisteriin viiden päivän kuluessa maksusta. Myös kotitaloustyönantajat ilmoittavat maksamansa palkat tulorekisteriin. Lisätietoa sivustolta tulorekisteri.fi.

________________________

 

Yritysasiakkaat

 

Asiakaskuntaamme kuuluu eri yhtiömuodoissa toimivia elinkeinoharjoittajia. Tyypillisimmät ovat yksityisyritys, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö ja osakeyhtiöt. Myös säätiöt, yhdistykset, tiehoitokunnat ja osuuskunnat ovat uskollisia asiakkaitamme.

 

Palvelumme yritysasiakkaille kaikille yhtiömuodoille ja toimialoille:

  • kirjanpidot
  • tilinpäätökset
  • veroilmoitukset
  • palkanlaskentapalvelut
  • kaikki yritysten talouteen ja hallintoon liittyvät tehtävät

 

Meiltä saatte halutessanne sähköiset palvelut räätälöitynä tarpeidenne mukaan.

Esimerkiksi voimme hoitaa kirjanpitonne täysin sähköisesti tai vain osan siitä. Kauttamme onnistuu verkkolaskujen vastaanotto, paperiset laskut skannaamme järjestelmään ja näin kaikki laskut kiertävät sähköisessä järjestelmässä ja tulevat asiakkaan hyväksyttäväksi, jonka jälkeen ne laitetaan maksuun. Laskut jäävät sähköiseen arkistoon, josta voitte halutessanne tarkastella laskuja missä ja milloin vain. Käytössänne tulee olla vain tietokone, tabletti tms. ja nettiyhteys.

< Takaisin

Tilitoimistopalvelua jo vuodesta 1986